Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu sustine ca Liviu Dragnea, desi pozeaza ca om pios, este un vanator patimas, liberalul invitandu-l pe liderul PSD sa-si tempereze instinctele si amintindu-i ca avand un hobby comun cu Adrian Nastase nu este suficient ca sa semene acestuia, intrucat Nastase ”mai deschide o carte, mai vorbeste o limba straina”.

”Domnul Dragnea pozeaza in fanatic religios, dar este si un vanator sangeros, dupa cum spun unii apropiati. Daca tot va aratati la fata pios, domnule. Dragnea, mai ganditi-va si la bietele vietuitoare salbatice care ne impodobesc padurile si mai puneti ceva stavila instinctelor”, a scris Catalin Predoiu pe Facebook.

Predoiu sustine ca pasiunea lui Liviu Dragnea ar fi o incercare a presedintelui PSD de a semana unuia dintre predecesorii sai in aceasta functie, Adrian Nastase. ”Nu-i indeajuns sa vanati ca sa va comparati cu dl. Nastase. Ce-ati reusit dumneavoastra cu Teldrum e nimic pe langa... In plus, dl. Nastase mai deschide o carte, mai vorbeste o limba straina. Zic...”, a comentat Predoiu.

Postarea liberalului este o replica la comentariul facut de Liviu Dragnea pe tema casatoriilor dintre homosexuali.

”Eu sunt un om traditionalist. Daca pentru asta pot fi considerat fanatic religios, sunt un fanatic religios. Sunt crestin-ortodox si eu vad familia formata dintr-un barbat si o femeie si, cand vrea Dumnezeu, si cu copii”, a afirmat Liviu Dragnea, vineri la Parlament.

Intrebat daca sustine modificarea Constitutiei in sensul in care sa scrie explicit ca familia e formata din barbat si femeie, Dragnea nu a vrut sa raspunda, scrie News.ro.

”Nu vreau sa ma pronunt acum. V-am spus care este opinia mea. Modificarea Constitutiei in mai multe locuri trebuie sa se intample. Noi mai incepusem acest demers, ma rog USL nu a fost capabila sa duca pana la capat acest demers din mai multe motive. Principalul motiv a fost ca, si nu trebuie sa uitam asta, Curtea Constitutionala in vechea componenta a doptata o hotarare, cred ca unica in lume, prin care a spus ca o lege e constitutionala dar doar dupa un an, doar ca sa nu putem veni cu organizarea referendumului pentru Constitutie”, a aratat Dragnea.

Citeste si:
Ciucă: „Există probabilitatea ca MCV-ul să fie ridicat”
Ciucă: „Există probabilitatea...

”Sigur ca anul viitor ar trebui sa fie anul in care Constitutia este completata si clarificata si probabil ca atunci si acest lucru va fi un subiect foarte important in dezbatere. Pe de alta parte, o initiativa, un demers sustinut de milioane de romani nu poate fi tratat cu o asemenea batjocora, indiferent ce pozitie ai in statul roman”, a mai spus liderul PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.