Fostul premier Victor Ponta acuza USR ca este partidul "sistemului", sustinand ca acesta ar fi finantat inclusiv din "fonduri operative", scrie evz.ro.

"A aparut primul 'specialist' al Partidului numit USR sau mai clar #UniuneaSalvatiSistemulSoros si Securitatea din Romania - Manuel Costescu il cheama. A devenit cunoscut pentru ca este cel care a facut o 'varza' din participarea Romaniei la SIAL Paris 2016 (cea mai mare Expozitie Mondiala de alimentatie)! Acum probabil urmeaza Cristian 'Zero Fonduri Europene' Ghinea, Vlad ''Medicamente Scumpe pentru Romani' Voiculescu sau Raluca 'Macovei KGB' Pruna! Si tot asa...", a scris fostul presedinte al PSD pe Facebook.

Apoi, fostul premier prezinta 5 avantaje ale Partidului Sistemului si o "problemuta" care pot fi citite mai jos.

"Problema noastra este ca trebuie sa va imaginati cum va arata Romania 4 ani guvernata si sufocata de Axa Iohannis - PNL - USR! Cu 'specialistul' Iohannis in frunte si multi 'Costescu' la butoane! Ghinionul va deveni Dezastru!", a adaugat Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.