Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa Carmen Iohannis au facut o excursie in Muntii Parang, unde dupa o drumetie s-au oprit la o cabana si au mancat, ulterior facand o fotografie cu proprietarii, care a fost postata pe Facebook. Este al treilea weekend in ultimele doua luni in care seful statului merge la munte.

Klaus si Carmen Iohannis au mers sambata in Muntii Parang.

Potrivit unor site-uri locale, presedintele si sotia sa au ajuns in zona in jurul orei 10.00 si au urcat cu masina, apoi s-au oprit la o cabana si au mancat.

Acolo, Klauls si Carmen Iohannis au facut o fotografie cu proprietarii cabanei, ulterior poza fiind postata pe Facebook.

Aceasta a fost a treia excursie pe care Klaus Iohannis o face pe munte in ultima perioada si prima impreuna cu sotia sa, care pana acum nu a aparut in fotografiile din drumetii.

La mijlocul lunii august, presedintele Klaus Iohannis s-a fotografiat alaturi de mai multi tineri pe Varful Negoiu din Muntii Fagaras, imaginea fiind postata pe Facebook de un clujean, alaturi de mesajul ”The president was with us”.

Tot in august, dar la inceputul lunii, presedintele Iohannis a postat pe Facebook o fotografie in care se afla la Balea Lac, marturisind ca drumetiile montane raman o pasiune pentru el si ca Romania are, probabil, cele mai spectaculoase peisaje din Europa, transmite News.ro.

”Drumetiile montane raman o pasiune pentru mine asa ca am urcat din nou pe munte. Va spun cu toata sinceritatea: avem probabil cele mai spectaculoase peisaje din Europa. Merita sa le descoperiti! ‪#‎BaleaLac‬”, scria atunci Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.