Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat, vineri, la Vaslui, ca nu va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

El a precizat ca dupa incheierea mandatului din Guvernul Ciolos va reveni la Bruxelles, pe postul pe care l-a lasat liber in urma cu aproape un an.

"Nu particip la niciun fel de alegeri. Intentia mea este sa-mi duc la bun sfarsit mandatul si, cu voia Domnului, sa ma intorc la Bruxelles", a declarat Achim Irimescu.

Achim Irimescu a fost prezent, vineri dupa-amiaza, in judetul Vaslui, unde, pe langa vizitarea unei ferme de pasari si a unui abator, a avut o intalnire si cu o parte din fermierii din zona, carora le-a raspuns la intrebarile pe teme de agricultura.

In ultima perioada USR, PNL si PSD au anuntat ca negociaza cu ministrii tehnocrati pentru a candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Pana acum, ministrul Justitiei, Raluca Pruna, ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, si ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, au declarat ca nu ii intereseaza politica si nu vor candida, transmite Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.