Presedintele PNL, Alina Gorghiu, subliniaza ca este corecta si asteptata decizia lui Dacian Ciolos de a-si continua proiectele incepute, insa este nevoie, totodata, "de un parteneriat solid pentru ca, dupa 11 decembrie, Romania sa mearga doar inainte", scrie evz.ro.
"E corecta si asteptata decizia lui Dacian Ciolos de a-si continua proiectele incepute. Pentru PNL, ele nu sunt o noutate. Este stiut ca noi le-am sustinut in tot acest an. Evident ca trebuie sa-i cunoastem intreaga platforma, dar in masura in care putem regasi prioritatile PNL - o economie competitiva, o administratie moderna, sisteme de educatie si sanatate in pas cu timpurile, o politica inteligenta de investitii publice si, in general, un stat cinstit cu cetatenii sai – atunci, se confirma drumul comun. E nevoie de un parteneriat solid pentru ca, dupa 11 decembrie, Romania sa mearga doar inainte, iar eu cred in axa reformatoare Klaus Iohannis-Dacian Ciolos-PNL", a scris Gorghiu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.