Celebrul cantaret Florin Chilian a fost felicitat de Victor Ponta pentru ca a refuzat sa intre in politica, fostul premier proftand de ocazei pentru a ataca partidul liberal, infromeaza dcnews.ro.
"Bravo Florin - muzica trebuie sa faca cei care au talent ( si tu esti cu siguranta unul dintre acestia)/ iar politica trebuie sa faca cei care vor si stiu sa construiasca proiecte publice ! Asta ca tot ne place sa vorbim de profesionalism si competenta!

PNL va trimite in Parlament o 'haita' uriasa de sicofanti, impostori, frustrati si scandalagii care in viata lor nu au construit nimic si nu au condus alti doi oameni - genul de vecin care face scandal si e mereu nemultumit, dar care are mereu restante la intretinere si pe care daca il pui Presedinte la Asociatia de Bloc fuge cu banii de incalzire!", a scris fostul presedinte al PSD pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.