Dupa ce Comisia de experti a Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare a stabilit ca fostul ministru al Internelor Petre Toba si primarul orasului Voluntari Florentin Pandele au plagiat in lucrarile de doctorat, fostul premier Victor Ponta a lasat un atac dur la adresa minitrului Educatiei, Mircea Dumitru, scrie replicaonline.ro.

In plus, Ponta s-a dezlantuit si la adresa ministrului Energiei, Vlad Victor Grigorescu, noteaza stiripesurse.ro.

"Ministrul tehnocrat Mircea Dumitru (sau cum il stiu 'prietenii' - tovarasul Negulescu din dosarul R 79832) a mai executat doi 'dusmani ai Poporului'! Oare cand au dat decizia au folosit softul lui Mugur Ciuvica?

O sa vedeti insa ca tovarasul Negulescu e disciplinat si stie sa dea si verdict de 'neplagiat' atunci cand trebuie - mai ales cand o sa vina propunerea de la Rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, celebrul deja domn Marilen Pirtea (care a primit locul 1 pe lista PNL la Camera Deputatilor, ca tot e 'apolitic')! Faceti pariu?

PS - ce dur a fost Dacian Ciolos cu Ministrul Grigorescu de la Energie! I-a spus sa nu mai faca golanii cu site-ul inchiriat pe 200.000 euro si sa spele banii altfel! Si cu asta gata, cazul rezolvat!

Foarte curati si morali 'tehnocratii' - exact ca si sustinatorii lor! Stiti ce aveti de facut pe 11 Decembrie!", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.