Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, s-a intalnit cu "reprezentanti ai CNADNR, ai Ministerului Transporturilor si ai Consiliului Judetean Ilfov, pentru a analiza solutiile cele mai potrivite cu privire la coordonarea proiectului derulat de CNADNR, respectiv Pasajul Ghencea-Domnesti si cel al Municipalitatii, supralargirea strazii Prelungirea Ghencea", scrie b365.ro.

"Studiile de trafic au relevat faptul ca in aceasta zona este imperios necesara atat largirea arterei existente cat si modernizarea infrastructurii rutiere. Trebuie sa gasim impreuna solutii urgente pentru fluidizarea traficului in zona Prelungirea Ghencea – Domnesti, unde, in ultimii ani, din cauza investitiilor imobiliare semnificative, infrastructura rutiera a devenit insuficienta si mai ales, nesigura, pentru locuitorii din zona.

Am cerut responsabililor din cadrul PMB sa ia toate masurile necesare pentru urgentarea implementarii acestui proiect", a scris Gabriela Firea pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.