Plenul Senatului a luat act, marti, de demisia lui Gabriel Oprea din functia de senator, in absenta acestuia din sala de plen, in urma acestei demisii postul de senator din circumscriptia Bucuresti devenind vacant.

Presedintele de sedinta, Ioan Chelaru a declarat in plen ca in sedinta Biroului Permanent al Senatului s-a luat act de demisia lui Gabriel Oprea din functia de senator.

In urma demisiei, Senatul a constatat vacantarea mandatului de senator, in circumscrptia 42 Bucuresti. Supusa la vot, hotararea plenului Senatului a fost adoptata cu 80 de voturi ”pentru”.

Gabriel Oprea nu a fost prezent in plenul Senatului, scrie News.ro.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea si-a inregistrat la Senat demisia din calitatea de senator, incepand cu 1 octombrie, el prezentand pe Facebook, in 26 septembrie, facsimilul demisiei sale si afirmand ca impotriva sa si nu numai a actionat o retea care incearca sa stearga identitatea nationala si valorile traditionale.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.