Liderul PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, despre afirmatiile lui Victor Ponta privind o posibila relatie de prietenie intre Codruta Kovesi si Sebastian Ghita, ca se intreaba daca este nevoie de pastile si a sustinut ca, mai devreme sau mai tarziu, o sa vorbeasca despre tot ce inseamna Victor Ponta, si anume ca acesta este ”egal Rosia Montana, cu GazMunaiGaz si cu alte dosare in care ar trebui sa dea socoteala”.

”Habar nu am de nicio relatie de prietenie, dar nu mai pun pret si nu mai dau doi bani pe ce spune Ponta. In fiecare zi, si aici cred ca este o problema care merita discutata, ma ameninta cu puscaria domnul Ponta. In Parlamentul Romaniei l-a amenintat pe Marian Petrache, la un moment dat, pe George Scutaru la un moment dat, foarte multi lideri ai PNL. Domnia sa asa vede statul si democratia, amenintand liderul unui partid cu puscaria de dimineata, la pranz si seara”, a spus Alina Gorghiu, intrebata despre afirmatiile lui Victor Ponta privind relatia dintre procurorul general al DNA, Codruta Kovesi si deputatul Sebastian Ghita.

Gorghiu a continuat: ”Ma intreb daca este nevoie de pastile in cazul acesta sau asa intelege sa duca o campanie electorala”.

Liderul PNL a mentionat ca, mai devreme sau mai tarziu, o sa vorbeasca despre tot ce inseamna Victor Ponta, si anume ca este ”egal Rosia Montana, cu GazMunaiGaz si cu alte dosare in care ar trebui sa dea socoteala mai devreme sau mai tarziu”.

”Nu este genul de campanie pe care eu sa-l duc. As vrea sa cred ca Victor Ponta ramane undeva in globul lui si se duce mai pe marginea politicii sau isi rezolva altfel problemele altfel in spatiul public decat frustrarile acestea aruncate de dimineata, la pranz si seara pe masa si facem o politica bazata pe proiecte Daca il intrebati, si noi am fost prieteni la un moment dat. Va dati seama. A prins o poza in care eram cu el si o sa spuna ce prieteni am fost”, a mai spus Alina Gorghiu.

Victor Ponta a declarat ca prima data cand s-a intalnit cu Laura Codruta Kovesi intr-un cadru informal a fost in 2011, la o podgorie detinuta de omul de afaceri Sebastian Ghita, acesta din urma confirmand afirmatia fostului premier.

”Prima data in viata mea, cand m-am intalnit cu doamna Kovesi intr-un mod informal, nu vorbesc de evenimente, a fost la domnul Ghita, nu acasa. Nu stiu daca o mai are acum, avea o podgorie intre Ploiesti si Mizil. Acolo m-am intalnit prima data cu doamna Kovesi in 2011”, a declarat Victor Ponta intr-un interviu pentru Antena 3, care va fi difuzat sambata seara.

Citeste si:
Gigi Becali, despre situația lui Dan Diaconescu. Ce a zis despre...
Gigi Becali, despre situația...

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, vineri, la Europa FM, ca nu a fost, nu este si nici nu va fi prietena cu "inculpatul Sebastian Ghita", transmite News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.