Copresedintele PNL Alina Gorghiu scrie, pe Facebook, ca nu intelege deloc supararea liderilor PSD si ALDE legata de intentia presedintelui Iohannis de a propune un premier politic, comentand ca acestora nici tehnocratii nu le plac, nici variantele politice, ci poate doar solutiile penale sunt pe gustul lor.

Gorghiu scrie ca liderii PSD si ALDE nu au niciun motiv de ingrijorare cu privire la numirea viitorului prim-ministru.

Ea sustine ca PSD va fi foarte departe de obtinerea a 50 la suta din voturi care i-ar permite sa desemneze un candidat, iar ALDE nu va depasi limita de 5 la suta pentru a fi interesat de subiect.

”Chiar nu inteleg deloc supararea acestora legata de intentia presedintelui Iohannis de a propune un premier politic. Nici tehnocratii nu le plac, nici variantele politice. Poate doar solutiile penale sunt pe gustul lor”, adauga liderul PNL.

”Voua va place Ciolos? Ca mie da...”, incheie Alina Gorghiu postarea de pe pagina sa de Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca, in opinia sa, ar fi bine ca Dacian Ciolos sa continue proiectele dupa alegerile parlamentare, subliniind insa ca, pentru acest lucru, e necesar ca de acum sa isi declare adeziunea sau macar simpatia pentru partidul cu care doreste sa continue proiectele. Iohannis a precizat din nou ca, dupa alegeri, nu va nominaliza premier independent, scrie News.ro.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca o posibila inscriere a lui Dacian Ciolos intr-un partid nu ar incurca PSD, dar daca premierul decide sa faca acest lucru, atunci el ar trebui sa demisioneze din fruntea Guvernului.

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a comentat ca presedintele Klaus Iohannis ”este parte a unui plan ocult impotriva poporului roman si a libertatilor castigate la Revolutie”.

Intrebat vineri daca va ramane independent sau va candida in alegeri, premierul Dacian Ciolos a raspuns: ”Am spus ca nu o sa candidez si eu nu am inteles din ce a spus domnul presedinte Iohannis ca mi-a cerut sa candidez”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.