Fostul presedinte, Traian Basescu, lanseaza un atac dur la adresa procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi si a institutiei pe care aceasta o conduce, scrie jurnalul.ro si evz.ro.

"Am vazut haita de propaganda a anilor '50 la lucru!
Imediat ce dai sa vorbesti de Laura Codruta Kovesi, daca n-o lauzi consistent, propagandastii incazarmati te declara dusman al justitiei, mai ales daca indraznesti sa spui ca doamna face abuzuri sau ca lasa infractori de teapa lui Pescariu si Florica in libertate si cu banii furati in conturi sau ca isi alege tintele selectiv sau ca sacrifica viata unor oameni pentru propria-i glorie.

Haitei propagandei ii spun cert un lucru: Kovesi este departe de a fi intruchiparea corectitudinii si a cinstei.

PS 1. Romania are o singura institutie care se confunda cu omul ales: PRESEDINTELE.
2. Eu nu o acuz pe Kovesi de plagiat, pentru ca nu sunt calificat pentru o astfel de apreciere. Eu o suspectez doar ca a obtinut verdictul de neplagiat prin manopere frauduloase specifice unora dintre aceia pe care domnia sa ii incatuseaza.
3.Si inca ceva, daca in timp ce eu ma framantam sa gasesc o solutie pentru Kovesi la sfarsitul mandatului de Procuror General DOAMNA participa alaturi de Ghita si alti PSD-isti la manopere pentru albirea doctoratului, eu ce sa mai spun azi?", a scris Basescu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.