Guvernul a aprobat stimulente si masuri care vor duce la crearea de locuri de munca, scrie romanialibera.ro.

Miercuri a fost aprobata o ordonanta de urgenta care inglobeaza o serie de masuri pentru combaterea somajului, noteaza stiripesurse.ro.

"Am aprobat azi in guvern un pachet de masuri care vine in sprijinul persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, angajatorilor, dar si romanilor din strainatate care vor sa lucreze in tara.

Sunt stimulente si masuri corelate care vor duce la crearea de locuri de munca si vin cu un sprijin concret pentru categoriile vulnerabile.

In plus, programele de ocupare vor tinti si grupuri vulnerabile - identificate deja prin Pachetul Anti-saracie - precum tinerii care nu au loc de munca si nici nu urmeaza vreo forma de invatamant sau de formare profesionala. Toate acestea, intr-un cadru care imbina, pentru prima data, fondurile europene si fondurile din bugetul tarii, directionate coerent pentru a avea un impact real in piata si in viata oamenilor", a scris premierul Dacian Ciolos pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.