"I-am cerut lui Victor sa se ocupe de partea de finante publice si cu toate celelalte chestiuni adiacente din programul de guvernare. Cred ca e cel mai indreptatit sa o faca si a acceptat", a spus Dragnea, la finalul unei discutii pe care a avut-o cu Ponta la sediul PSD.

Dragnea a adaugat ca de acum el va fi vazut mai des in compania lui Ponta, alaturi de care vrea sa lucreze pentru a aduce PSD la guvernare. "I-am cerut ce-mi cer si mie, sa muncim impreuna pentru Romania, asa cum am facut mereu. Munceste in PSD, va fi pe listele noastre", a mai spus Dragnea.

Victor Ponta a afirmat ca doreste sa lucreze la programul de guvernare al PSD pentru ca are experienta ca prim-ministru. "Atata timp cat mi-a cerut sa ma ocup de ceva care cred ca ma si pricep si mi-a iesit si bine, banii romanilor. Cunosc foarte bine si ce inseamna FMI, CE, Banca Mondiala, deficit. (...) Mi s-a dat ce am de facut in cadrul echipei. Imi doresc sa fac lucrul acesta", a spus el.

Fostul lider PSD i-a multumit lui Dragnea pentru sprijinul pe care i l-a acordat in ultima perioada, de cand este vizat in noul dosar penal, aratand ca vrea sa ramana alaturi de social-democrati, potrivit News.ro.

"M-am bucurat omeneste de faptul ca si Liviu si ceilalti colegi din PSD au fost solidari cu mine, mai ales ca stiau ce inseamna sa fii acuzat pe nedrept, si Liviu stie foarte bine. (...) Dupa ce sunt tratat si eu si altii de parca suntem Osama Bin Laden, Pablo Escobar, toata lumea, in fiecare zi, inca un dosar, suntem urmariti, mergem la politie si in alte zone...", a spus fostul premier.