Liviu Dragnea a anuntat ca a avut o prima intalnire cu Mircea Geoana, fostul presedinte PSD exclus din acest partid, care a fost "promitatoare", in vederea unei colaborari dintre PSD si PSRO.

Dragnea anuntase ca se va intalni cu Geoana, dupa ce a afirmat ca a fost o greseala excluderea sa, ce ar trebuie reparata. Declaratia venea pe fondul speculatiilor ca si Geoana ar putea sa se indrepte catre Partidul Romania Unita a lui Bogdan Diaconu, in care s-au inscris Sebastian Ghita, Marius Manolache si Mihai Sturzu, informeaza HotNews.

"Prima discutie cu Mircea Geoana este promitatoare" a spus Dragnea, intrebat daca s-a intalnit cu seful PSRO. El a precizat ca au discutat "despre o eventuala colaborare", fara sa dea mai multe detalii.

"Faptul ca Mircea Geoana a fost exclus din PSD eu cred ca a fost o greseala care ar trebui reparata. Nu neaparat sa vina inapoi Mircea Geoana, dar o colaborare serioasa cu partidul pe care il conduce nu poate sa fie decat benefica. Totusi, Mircea Geoana a facut ceva pentru partid, asa cum a facut el. Cred ca toate fortele care au gandit, care au simtit pentru acest partid, pentru stanga din Romania ar trebui sa se uneasca, sa faca ceva la alegeri", a spus Dragnea, la Romania Tv, saptamana trecuta. "Cred ca o intalnire cu Mircea Geoana este buna. Am vorbit si cu Tariceanu si un grup politic in jurul PSD s-ar putea sa fie o solutie buna. Majoritatea o va asigura PSD-ALDE".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.