Anuntul ministrului Fondurilor Europene potrivit caruia ghidul programului guvernamental, care prevede ca romanii care se intorc in tara ar putea primi pana la 50.000 de euro pentru a-si deschide o afacere, ar putea fi pus in dezbatere publica saptamana aceasta, a fost laudat intr-un mesaj postat pe Facebook de copresedintele PNL, Alina Gorghiu, relateaza dcnews.ro.

"Astept cu mare interes textul ghidului programului guvernamental, care prevede ca romanii care se intorc in tara ar putea primi pana la 50.000 de euro pentru a-si deschide o afacere. Imi doresc ca dezbaterea publica sa fie una reala si corecta iar asociatiile romanilor din diaspora sa fie direct implicate.

Economia Romaniei are nevoie de o crestere a numarului afacerilor mici si mijlocii. Ele sunt motorul care fac rotile sa mearga. Atragerea romanilor din diaspora cu un astfel de proiect ar insemna castig de trei ori: atragerea fortei de munca active, revenirea lor in tara dar si captarea in Romania a experientei lor de munca din afara. Esential", a scris Gorghiu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.