In urma anuntului Ministerului Muncii potrivit caruia indemnizatiile mamelor, care au intrat in vigoare la 1 iulie, sunt prea mari pentru buget, fostul premier Victor Ponta a reactionat printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, scrie dcnews.ro.

Avand in vedere ca cea mai mare indemnizatie pentru cresterea copilului a fost incasata in judetul Sibiu, incasandu-se suma de aproape 160.000 de lei, oficialii ministerului au declarat ca "se inregistreaza un dezechilibru in distribuirea banilor si ca situatia trebuie dezbatuta public".

In acest context a survenit si reactia fostului premier: "Dezastrul social de care ma temeam in 2017 se pare ca vine mai repede decat ne asteptam noi! Prin Ordonanta 20/2016 a Guvernului Tehnocrat sunt mii de medici, profesori si personal auxiliar si nedidactic care vor primi luna aceasta veniturile taiate !!!

Acum aflam ca indemnizatiile pentru mame trebuie de asemenea reduse!

Totul incepe sa mearga spre anul 2010!!! Doar romanii pot sa opreasca aceasta directie prin votul din 11 Decembrie 2016!", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.