In urma unei intrevederi dintre liderul american Barack Obama si omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan, care s-au intalnit la Hangzhou, in China, in marja summitului G20, Victor Ponta a reactionat printr-un mesaj postat pe pagina personala de Facebook, scrie stirirpesurse.ro.

In cadrul intalnirii, Erdogan a primit asigurari din partea presedintelui american ca Statele Unive vor veghea ca persoanele responsabile pentru tentativa de lovitura de stat esuata sa ajunga in fata justitiei.

Fostul premier a reactionat pe pagina de Facebook spunand: "Mie nu imi da fiori - dimpotriva, ma bucura faptul ca Aliatul Strategic SUA si Aliatul Strategic Regional al Romaniei Turcia sunt din nou in relatii foarte bune. Asta inseamna ca nu ramanem 'sedusi si abandonati' la Marea Neagra!

O sa sufere putin 'Propaganda' si 'Secta' din Romania care il afuriseau pe Erdogan cu toata puterea crezand ca asa fac placerea Americanilor, dar le trece repede si fac 'ciocul mic' daca asa s-a decis. In politica mare lucrurile se fac cu totul altfel decat pe Dambovita! Poate invatam si noi pana la urma chestia asta!"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.