Comisia de specialitate din cadrul CNATDCU a stabilit ca ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Petre Toba, nu a plagiat, propunerea specialistilor fiind de pastrare a titlului de doctor, potrivit unui document obtinut de agentia Mediafax.

Comisia care l-a exonerat pe Toba de acuzatia de plagiat e compusa din Marin Claudiu Tupulan, Veronica Mihalache si Cristian Nita.

Decizia nu este definitiva, urmand a fi trimisa consiliului general al CNATDCU.

O decizie similara ar fi fost luata si in cazul primarului Voluntarului, Florentin Pandele, potrivit Digi24.

"Comisia de lucru considera finalizata analiza Tezei de doctorat elaborata de domnul Toba Petre, intitulata "Politia Romana - Forta de stabilitate si securitate. Optimizarea managementului cooperarii internationale in vederea combaterii amenintarilor neconventionale", din perspectiva sesizarii referitoare la prezumtiva existenta a unei situatii de plaguat multiplu in continutul acesteia si in baza concluziilor rezultate. Propunem mentinerea titlului de doctor acordat domnului Toba Petre prin Ordinul 5223/29.08.2011", se arata in documentul intocmit de comisia de lucru care s-a ocupat de sesizarea privind doctoratul lui Petre Toba.

Actul a fost redactat la data de 01 septembrie si reprezinta constatarile Comisiei de lucru din cadrul Consiliului Nationat de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certifiicatelor Universitare care s-a ocupat de sesizarea privind suspiciunile de plagiat din lucrarea de doctorat a lui Petre Toba, fostul ministru al Afacerilor Interne, informeaza HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.