In urma atacului lansat de fostul sef de stat Traian Basescu la adresa PRU, fostul premier Victor Ponta ii da presedintelui PMP replica pe Facebook.

"Efectul PRU - Basescu moare de frica - nu mai prinde 5% si intrare in Parlament in Decembrie!

Il cunosc bine pe Traian Basescu - pot chiar sa imi fac o noua teza de doctorat in "Basescologie"!

Daca a inceput atacul la PRU si Bogdan Diaconu o face fiind speriat ca ii ia din votantii PMP si nu mai face 5% sa intre in Parlament!!!

Calculul este corect - Basescu a incercat sa pacaleasca si electoratul nationalist , dandu-se de trei ori peste cap ca in povesti si uitand de ce a facut 10 ani ca Presedinte! Si acum nu mai tine pacaleala!

Ca doar nu PRU si Diaconu au scos faimoasa formula cu "...La licuriciul cel mai mare" / nici nu au adus PRU si Diaconu FMI in tara / nici nu au semnat fara mandat in numele Romaniei faimosul MTO care trebuia sa condamne Romania la subdezvoltare / nu au vandut Romania la negocierile pentru Bugetul UE 2014-2020 ca sa primim jumatate din ce au primit Ungaria, Polonia sau Cehia/ si nici nu au condus PRU si Diaconu Guvernul 2009-2011 care bagat in faliment sute de mii de firme cu capital romanesc si a lasat in somaj 750.000 de romani!

Deci frica lui Basescu de PRU este justificata - votantii nationalisti nu o sa mai voteze PMP condus de cel care a vandut cel mai mult Romania altora pentru salvarea sa proprie / si Basescu si PMP nu ii mai vedem din Decembrie in Parlament!!! Asta chiar ca suna foarte bine!

Base - ti-e frica!!!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.