Premierul Dacian Ciolos a reiterat ca se va inscrie intr-un partid politic si nici nu va candida la parlamentare, insa isi incurajeaza ministrii care vor sa faca politica sa se implice, scrie hotnews.ro.

"Eu am mai spus in vreo doua, trei randuri, cu toate ca vad ca tot apar speculatii, indiferent de ce spune eu. De asta ma intreb daca mai are rost sa spun vreun lucru, pentru ca oricum speculatiile vor continua si daca eu va repet ca nu ma inscriu intr-un partid politic, nu imi fac un partid si nu candidez la alegerile din acest an", a declarat Ciolos la TVR.

In ceea ce priveste membrii echipei sale, premierul a specificat ca nu se impotriveste intrarii in politica a ministrilor sai, noteaza digi24.ro.

"Le-am spus si lor nu numai ca nu am o problema, chiar ii incurajez si pe ei, si pe alti tineri capabili, competenti, care doresc sa schimbe Romania in bine, sa se angajeze politic daca doresc si chiar la aceste alegeri. Nu ma deranjeaza daca unii membri ai echipei vor decide sa candideze la alegeri pentru a sustine continuarea unor proiecte pe care le-am inceput", a adaugat prim-ministrul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.