Sebastian Ghita s-a inscris in Partidul Romania Unita (PRU), formatiune condusa si infiintata de Bogdan Diaconu, si el fost membru PSD, anunta Stiripesurse.ro.

Pana acum, in PRU s-au inscris mai multi deputati si senatori fosti membri si PSD si PRM, dar si independenti.

Au existat zvonuri ca si Victor Ponta ar urma sa se inscrie in Partidul Romania Unita, insa fostul premier a declarat recent ca a depus la PSD Gorj o solicitare pentru un nou mandat de deputat pe listele partidului, precizeaza HotNews.

"Nu e un proiect anti - PSD sau anti - PNL, ci un proiect care sa faca ce nu fac aceste partide. Capitalul romanesc e ucis continuu. Orice partid politic din Romania si-l doreste pe Victor Ponta presedinte, in afara de PNL. El decide daca va ramane in acel PSD care nu va face mai mult de 40%. Nu am discutat cu Victor Ponta, e plecat din tara. Ramane sa vedem care va fi optiunea lui. PNL are 23-24% in sondaje, iar PSD beneficiaza de aceasta impotenta politica a PNL. Daca ALDE nu ia un scor de 10%, acest PRU e o optiune de colaborare pe scena politica", a declarat Sebastian Ghita la B1 Tv, despre PRU.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.