Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, a afirmat vineri ca liberalii ar trebui sa sustina modificarea Codului muncii astfel incat zilele de sambata sa fie platite dublu, potrivit Agerpres.

'Mie mi se pare cel putin anormal ca daca suntem ramasi in urma sa nu putem lucra si sambata daca vrem asta, daca angajatii vor sa faca aceasta chestiune si firmele sa trebuiasca sa le dea doua zile libere pentru ca este un non sens atunci, nu mai pot lucra. Ar trebui sa sustinem modificarea Codului muncii ca cine vrea sa lucreze si sambata sa fie platit dublu, dar atat. Este anormal cat timp nu ai angajati sa nu ai pe cine angaja sa nu poti sa lucrezi zece ore la o firma, dar sa poti sa lucrezi cu norma intreaga la o firma si cu jumatate de norma la o alta firma. In felul acesta eu cred ca putem sa crestem productivitatea, salariile, iar firmele noastre sa se pastreze competitive in pietele europene', a spus Bolojan, la Liga Alesilor Locali ai PNL.

El a apreciat ca exista forme artificiale de mentinere a oamenilor in somaj pe care PNL nu le poate sustine. 'Trebuie sa sustinem modificarea Codului muncii', a adaugat secretarul general al liberalilor, conform HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.