Aflat in prima sa vizita in Republica Moldova de la preluarea mandatului, premierul Dacian Ciolos a vizitat gradinita din satul Selemet, raionul Cimislia, care a fost de curand renovata din fondurile oferite de Guvernul Romaniei, scrie libertv.md.

"Ultima etapa a vizitei in Republica Moldova a fost satul Selemet, in raionul Cimislia. Am vizitat o gradinita, una dintre sutele de gradinite renovate cu sprijin financiar nerambursabil din partea Romaniei. A fost un moment emotionant, de suflet, in jurul unui proiect concret.

Astfel de exemple arata ca angajamentul nostru in Republica Moldova merge dincolo de mandatul unui guvern sau altul, de aceea, le multumesc celor care au facut acest program posibil.

De asemenea, am avut o intalnire cu reprezentanti ai primarilor comunelor din Republica Moldova, unde am anuntat un program pilot de finantare a unor proiecte de dezvoltare locala implementate prin sprijin direct acordat autoritatilor locale. Pentru o apropiere reala, tangibila intre Republica Moldova si Romania, vrem sa incurajam initiative de infratire intre comune de o parte si alta a Prutului si sa sustinem proiecte concrete, aproape de oameni, de nevoile comunitatilor locale", a scris premierul pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.