Ministerul Finantelor Publice vine in sprijinul veteranilor de razboi, al vaduvelor de razboi, al persoanelor persecutate din motive politice, precum si al celor deportate in strainatate ori constituite in prizonieri si restabileste facilitatile fiscale acordate pana la 31 decembrie 2015, transmit oficialii ministerului intr-un comunicat media.

In cazul veteranilor si al vaduvelor de razboi, ministerul propune scutirea integrala de la plata impozitelor pentru cladirile si terenurile detinute in comun cu sotii/sotiile acestora, precum si pentru un mijloc de transport, la alegere.

Pentru persoanele persecutate din motive politice si cele deportate in strainatate ori constituite in prizonieri si sotii/sotiile acestora, scutirile se acorda pentru locuinta de domiciliu, terenul aferent acesteia si pentru un mijloc de transport, la alegere.

In acest sens, au fost completate prin Ordonanta de Urgenta, articolele 456, 464 si 469 din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal ce pot fi consultate pe site-ul MFP.

Scutirile de impozit se vor aplica de la data intrarii in vigoare a actului normativ, conform HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.