Deputatul Remus Cernea a depus plangere, marti, la Tribunalul Bucuresti impotriva lui George Becali pentru atac la persoana, cerandu-i acestuia despagubiri in valoare de 50.000 de euro.
"Am inregistrat o cerere de chemare in judecata pe numele domnului George Becali in urma atacurilor extreme pe care le-a formulat la adresa mea in cadrul unor emisiuni. Cred ca pentru societatea romaneasca este nevoie de un efort de cultivare a dialogului, a respectului, a tolerantei si cred ca limbajul Urii nu are ce cauta in discursul public din tara noastra. De aproape 20 de ani in societatea civila si in mediul politic am aparat drepturile individuale, cauzele unor cetateni, am militat pentru protectia minoritatilor de orice fel. Acum imi voi apara mie insumi drepturile", a declarat Remus Cernea, dupa ce a depus plangerea la Tribunalul Bucuresti, potrivit Hotnews, care citeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.