Fostul sef de stat Traian Basescu a reactionat extrem de dur dupa ce fostul premier Victor Ponta a sustinut ca la ultimele alegeri prezidentiale unii cetateni romani din diaspora se asezau de mai multe ori la rand pentru a forma cozi la sectiile de votare si pentru a fi aratati la televizor, scrie evz.ro.

Traian Basescu l-a criticat in termeni extrem de duri pe Victor Ponta, catalogandu-l drept "mitoman" si acuzandu-l de faptul ca "vrea sa isi construiasca un viitor in politica la fel cum si-a construit si trecutul, adica prin minciuna", noteaza Gandul.

"Numele Ponta este un sinonim pentru mitoman!

Rar avem parte sa aflam definitia mitomanului in politica.

Victor Ponta a afirmat, nici mai mult nici mai putin, ca, la alegerile prezidentiale din 2014, s-au format cozi pentru ca romanii din strainatate s-au asezat la coada de 3-4 ori pentru a crea impresia falsa ca nu pot vota. Pe mine, aceasta afirmatie ma convinge ca acest mitoman, gata sa acuze mincinos sute de mii de romani de inselatorie, vrea sa isi construiasca un viitor in politica la fel cum si-a construit si trecutul, adica prin minciuna.

Mitomanul se face a uita ca batjocura la adresa romanilor din strainatate a fost opera lui Dragnea, Corlatean si a lui insusi.

In sfarsit, mitomanul Ponta a gasit formula sa devina ceea ce merita sa fie el in politica, adica sa devina un nimic", a scris Traian Basescu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.