Fostul premier Victor Ponta a postat un nou mesaj pe pagina personala de Facebook. Iata analiza fostului sef al PSD.

"Oamenii cu 'scoala' si mentalitatea securista si kaghebista asa procedeaza - cand apare o problema nu isi propun sa o rezolve ci sa il sanctioneze pe cel care are curajul sa vorbeasca despre acea problema!!!

Datele Eurobarometrului facut de Comisia Europeana arata ca in 2016 ( cu 'Guvernul Meu' si Pruna ministru) increderea romanilor in Justitie a scazut cu 13% fata de anul 2015 ( cand era Guvernul Ponta cel rau si corupt)! Si doar 1 din 3 romani mai are acum o opinie pozitiva.

Madam Ministru Pruna insa cauta vinovati oriunde in alta parte mai putin in ograda ei / a inventat masina timpului - ne duce pe toti inapoi in 1950! Iar Dl Iohannis si Dl Ciolos sunt prea speriati si fricosi ca sa faca ceva.

Cine vorbeste sa nu mai vorbeasca/ cine scrie PE Facebook sa nu mai scrie / cine critica sa nu mai critice/ Romania trebuie sa devina o imensa inchisoare condusa de temniceri asa cum si-au dorit mereu Ana Pauker si Monica Luisa Macovei!

- daca romanii nu mai au incredere in justitie o sa ii aresteze Pruna pe toti cei care isi permit sa gandeasca asa/ Si atunci o sa creasca increderea !
- judecatorii care explica foarte corect cauzele acestei neincrederi sunt dusmani ai Ministrului Justitiei fiind rau intentionati ( fata de ministra care si-a luat diploma de la o facultate privata si nu a lucrat nicio zi in sistemul din Romania ca sa il cunoasca si sa il inteleaga)
- Asociatiile profesionale de magistrati care prezinta punctul de vedere al celor care efectiv lucreaza zi de zi si trebuie sa aplice actul de justitie sunt "ghidate politic"
- presa care indrazneste sa arate gravele probleme din Sistem ( care trebuie indreptate) este 'aservita Mogulilor'
- avocatii care critica declaratiile aberante ale Prunei sunt 'avocatii coruptilor'
- parlamentarii care vor sa propuna ei legi de transpunere a directivelor europene privind Justitia ( pt ca Ministreasa refuza sa faca ea asta) sunt bineinteles "aparatorii coruptiei"
- lucratorii din Administratia Nationala a Penitenciarelor care indraznesc sa spuna despre dificultatile uriase din sistemul lor sunt 'manipulati de sefii lor'
- cei care vorbesc in Romania de 'drepturile omului' nu inteleg ca acestea 'sunt un lux'
- iar CEDO sa ne dea cate pedepse si hotarari de condamnare vrea / o sa le platim si facem tot ca pana acum - stie Pruna mai bine deca CEDO ce e de facut ( si oricum banii ii da din Bugetul tarii din buzunarul propriu)

Citeste si:
Victor Ponta, reproș pentru protestatarii de mediu: „Nu s-au mai...
Victor Ponta, reproș pentru...

Ghinion Romania", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.