Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, este de parere ca banii bucurestenilor ar trebui cheltuiti cu mai multa grija, facand totodata si observatia ca aceasta decizie ar putea reprezenta un start prost pentru Gabriela Firea in functia de primar.

"5 milioane de lei din bugetul Capitalei vor fi acordati ca sprijin financiar pentru continuarea lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului, ca urmare a deciziei adoptate, astazi, de majoritatea din Consiliul General. PNL a votat impotriva acestei propuneri. Sprijinim ridicarea Catedralei, dar credem ca banii bucurestenilor ar trebui cheltuiti cu mai multa grija fata de prioritatile lor si ale orasului si cu mai multa viziune.

Constructia Catedralei, un simbol pentru ortodoxia romaneasca, trebuie finalizata si bucurestenii au contribuit deja cu sume importante la acest obiectiv. Doar anul acesta, din bugetul Primariei Generale, s-au alocat 2 milioane de lei pentru continuarea lucrarilor. O suplimentare a acestui sprijin ar fi trebuit mult mai bine fundamentata.

In acelasi timp, bucurestenii asteapta ca Primaria sa se ocupe si de proiecte care le afecteaza viata de zi cu zi. Din banii de care dispune, Primaria ar putea sa aloce, cu prioritate, fonduri pentru construirea unui spital modern, care sa le asigure pacientilor conditii decente sau ar putea demara consolidarea cladirilor cu risc seismic, in care traiesc mii de bucuresteni. Sunt doar doua dintre propuneri, insa urgentele Capitalei sunt numeroase. Regret ca astazi, administratia Capitalei a decis sa le ignore. Decizia confirma un start prost pentru primarul Firea in aceasta functie", a reactionat Alina Gorghiu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.