Reprezentanta Uniunii Salvati Romania (USR) Clotilde Armand a declarat, sambata, pentru News.ro ca nu isi doreste o candidatura la alegerile parlamentare, dar ar face acest sacrificiu, deoarece notorietatea de care se bucura ar ajuta partidul in cursa electorala, ea mentionand ca si liderul USR, Nicusor Dan, se afla in aceeasi situatie.

Clotilde Armand afirma ca, in conceptia sa, in momentul cand deja are un mandat de consilier, acest mandat trebuie dus la indeplinire si sa faca ceea ce a promis.

”Nu este normal, dupa ce am primit acest mandat, sa fiu candidat pentru altceva. Nu e logic, nu e normal, cetatenii ne-au ales pentru a face o munca si nu e corect. Dar, daca ar fi o posibilitate, as fi eu singura dintre consilierii Sectorului 1 care ar putea renunta la acest mandat, pentru ca sunt mai cunoscuta, si as putea sa reprezint partidul”, a explicat Clotilde Armand.

Ea a aratat ca notorietatea este un lucru important in politica si ar fi un ”sacrificiu” pe care l-ar face.

”Eu sunt o persoana mai executiva, mereu, misiunile pe care le-am primit in cariera au insemnat coordonare, organizarea de echipe. Aici, la parlamentare, ar fi putin altceva”, a mai afirmat ea.

Armand a adaugat: ”Nu ar trebui sa fiu candidata, dar nu stiu ce se va intampla. Nu vreau sa mint si vreau sa fim in perfecta transparenta”.

Potrivit acesteia, si Nicusor Dan, liderul USB, este in aceeasi situatie ca si ea, in privinta unei posibile prezente pe lista pentru alegerile parlamentare.

Clotilde Armand a mai spus ca USB se concentreaza in acest moment pe realizarea structurii noului partid, USR, la nivel national.

De altfel, ea a precizat ca este posibil ca, deocamdata, USR sa nu isi faca structuri la nivel rural, insa intentia este sa deschida filiale in orasele mari si cele mai mici, in acest sens cautand sa construiasca echipe de calitate in aceste zone.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.