Alimentarea cu energie electrica a fost oprita.

Un incendiu a izbucnit joi in Palatul Parlamentului, din cauza unui scurtcircuit produs la instalatia electrica, in subsolul cladirii, in timpul unor lucrari, incendiul fiind stins de pompieri cu un extinctor. Nicio persoana nu a fost ranita in urma incendiului, dar alimentarea cu energie electrica in Palatul Parlamentului a fost oprita, scrie NEWS.ro.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti–Ilfov, Daniel Vasile, scurtcircuitul s-a produs in timpul unor lucrari de mentenanta in Palatul Parlamentului, la conductoarele electrice dintr-un canal tehnologic aflat sub cota zero a cladirii.

Pompierii ISU Bucuresti- Ilfov de la Palatul Parlamentului au intervenit si au stins incendiul cu un extinctor. In urma verificarilor, pompierii nu au fost gasite si alte focare de incendiu.

Daniel Vasile a precizat ca nicio persoana nu a fost ranita.

In urma incendiului, alimentarea cu energie electrica in Palatul Parlamentului a fost oprita.

Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov a precizat ca administratorul cladirii si firma care executa lucrarilor vor stabili ce masuri vor fi luate pentru realimentarea cu energie electrica a cladirii, reprezentantii Enel urmand sa solutioneze


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.