Primarul Capitalei a solicitat Curtii de Conturi un audit pentru acest contract, intrucat aproximativ 60% din cererile de decontare reprezinta cheltuieli indirecte, fara ca acestea sa poata fi justificate cu documente suport.

Primaria Municipiului Bucuresti nu a decontat o anumita suma, avand in vedere ca nu a recunoscut cheltuielile indirecte aferente situatiei de plati, din cauza ponderii foarte mari, fara justificare in documente suport, a explicat edilul, scrie b365.ro.

"Mentionez ca Primaria generala a Capitalei are o restanta de circa sase milioane de lei, suma aferenta situatiei pe lucrarile din aprilie, mai, iunie 2016", a spus Gabriela Firea, citata de antena3.ro.

Gabriela Firea a cerut Curtii de Conturi un audit legatura cu acest contract, pentru a verifica nu numai modul in care a fost facut documentul, ci si felul in care au decurs lucrarile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.