Fostul edil vrea sa se intoarca in campul muncii.

Magistratii Curtii de Apel Iasi au decis, luni, ridicarea masurii controlului judiciar pentru fostul primar Gheorghe Nichita, acuzat de instigare la abuz in serviciu dupa ce a folosit angajati din Politia Locala pentru a-si urmari fosta amanta si subordonata, potrivit Agerpres.

"Am fost informat de avocatul meu de inlocuirea masurii controlului judiciar in cazul dosarului cu Politia Locala. E o stare procesuala in care exista anumite obligatii. E o masura normala care trebuia mai sa fie mai demult luata pentru ca toti ceilalti din dosar au primit aceasta decizie inca de anul trecut. La mine a fost nevoie de 15 luni. Nu vreau sa fac mai multe afirmatii. (....) Merg mai departe cu judecata", a declarat pentru AGERPRES Gheorghe Nichita, adaugand ca i-a fost ridicata si interdictia de a parasi tara si de a lua legatura cu unele persoane implicate in dosar.

Fostul edil a sustinut ca isi cauta un loc de munca dar, desi are un CV impresionant, nu a reusit insa sa se angajeze, relateaza HotNews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.