Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a intrat in concediu de odihna la doua saptamani de la preluarea mandatului, atributiile fiind preluate de viceprimarul Aurelian Badulescu, singurul care o poate suplini, intrucat celalalt viceprimar ales, Tudor Tim Ionescu, a demisionat luni, informeaza NEWS.ro.

Potrivit unor surse oficiale, primarul Gabriela Firea ar fi in concediu timp de sapte zile lucratoare, insa, desi este in vacanta, continua sa transmita comunicate de presa, pe pagina sa de Facebook, dar si prin biroul de presa al PMB.

Atributiile sale au fost preluate de viceprimarul Aurelian Badulescu, singurul care o poate suplini, intrucat celalalt viceprimar ales, Tudor Tim Ionescu, a demisionat luni, inainte ca primarul Gabriela Firea sa stabileasca atributiile fiecaruia.

Edilul Capitalei i-a cerut, marti, premierului Dacian Ciolos sa intervina pentru solutionarea problemelor existente intre RADET si ELCEN, aratand ca mai multe institutii publice, printre care spitale si scoli, sunt afectate din cauza acestei situatii.

Cei doi viceprimari ai Capitalei au fost votati joia trecuta, in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Tudor Tim Ionescu, cunoscut in lumea mondena sub numele de Tudy, a demisionat in urma presiunii publice create de faptul ca au aparut inregistrari video compromitatoare la adresa sa, din perioada in care era iubitul Oanei Zavoranu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.