Presedintele PMP Traian Basescu a anuntat, marti, ca partidul sau si cel condus de catre Valeriu Steriu, UNPR, au inceput in urma cu doua saptamani discutiile pentru fuziune, urmanda ca cele doua formatiuni politice sa aiba miercuri Congresele de fuziune.
"Am finalizat, dupa doua saptamani, negocierile pentru fuziunea Partidului Miscarea Populara cu UNPR. Sunt destui parlamentari din UNPR care au plecat la PSD. Nu ne deranjeaza. Optiunea este o fuziune cu un partid in care cea mai mare parte a parlamentarilor nu au ca optiune PSD", a spus Traian Basescu, precizand ca saptamana viitoare vor avea loc congresele celor doua partide.

El a mai spus ca partidul creat prin fuziune se va numi Partidul Misacrea Poplara si vor fi mentinute toate insemnele PMP - sigla si imnul, iar noua formatiune va avea patru prim-vicepresedinti, informeaza NEWS.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.