Andreea Paul a demisionat, luni, din functia de prim-vicepresedinte al PNL, decizie survenita in miljocul numirilor sefilor de filiala ai PNL, informeaza digi24.ro.

Motivul pentru care deputatul PNL a luat aceasta decizie radicala este ca nu a fost sustinuta pentru preluarea sefiei PNL Satu Mare, pentru aceasta functie fiind impus altcineva de la centru, scrie mediafax.

"De astazi sunt un simplu membru in Partidul National Liberal. Motivele pentru care am renuntat la functia de prim-vicepresedinte au fost comunicate conducerii partidului. Uneori lucrurile drepte sunt dureroase. Nu a fost usor sa iau o asemenea hotarare, dar ea este definitiva si a fost acceptata de partid.

Raman in partid alaturi de oamenii si principiile alaturi de care am desfasurat o activitate de aproape un deceniu. Am fost un lider de partid activ, dupa cum bine stiti. Am ajutat la structurarea programelor economice ale partidului, la campaniile electorale, am promovat idei noi si oameni noi, programe economice pentru tineri, reduceri de taxe si impozite, am activat in apararea drepturilor femeilor si copiilor. Atunci cand am candidat am luat scor dublu fata de media partidului pe tara si am intors un colegiu rosu de 23 de ani pana in anul 2012. In anul 2016, in Tara Oasului, scorul PNL a fost de 38%, peste PSD cu cele 33%.

Vreau sa raman la fel de activa, nu pot altfel, sunt un om de actiune, sunt inca tanara si determinata. Dar ma voi concentra de acum pe activitatea in afara partidului - pe activitatea academica si de consultanta.

Voi ramane insa ca membra in interiorul partidului si voi da oricand ajutor daca voi fi solicitata in domeniile mele de expertiza - in stiintele economice si in ceea ce priveste drepturile femeilor.

Poate putin "din afara" voi vedea politica mai bine, voi vedea mai clar padurea de copaci si voi remarca mai usor uscaturile fara de care nu exista padure...", a scris Andreea Paul pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.