Acestia si-a depus mandatul dupa ce mass-media a relatat mai multe activitati din viata publica a acestuia.

Tudor Ionescu (ALDE) anunta ca, avand in vedere campania mediatica declansata impotriva sa pe considerente ce tin exclusiv de sfera vietii sale private, din urma cu mai bine de cinci ani, a decis sa demisioneze din functia de viceprimar al municipiului Bucuresti.

”Vazand campania mediatica declansata impotriva mea pe considerente ce tin exclusiv de sfera vietii mele private, din urma cu mai bine de cinci ani, am luat decizia de a demisiona din functia de viceprimar al municipiului Bucuresti”, anunta Tudor Ionescu intr-un comunicat de presa.

El mentioneaza ca a castigat aceasta functie cu sprijinul colegilor sai din ALDE, cat si al PSD, fiind ales pe lista ALDE a Consiliului General de catre cetatenii Bucurestiului si tine sa le multumeasca tuturor.

”Ca liberal, cred atat in separarea sferei publice de cea privata, cat si in faptul ca judecata politica trebuie sa aiba loc in zona politicului, luand in calcul exclusiv elemente de ordin politic. Un episod de viata privata din trecutul meu, o greseala, un episod ce nu a devenit cunoscut decat prin indiscretia altora si care nu a produs niciun fel de prejudicii unor terti, nu poate si nu ar fi trebuit transformat intr-un obstacol in calea unei cariere publice. Aceasta s-ar fi cuvenit a fi masurata numai prin rezultatele ei publice. Nu cred ca intr-o societate libera si democratica cineva poate fi stigmatizat definitiv si descalificat de la orice functie publica, din pricina unei intamplari din sfera intima”, continua el.

Tudor Ionescu spune ca a constatat insa ca perceptiile din lumea virtuala par sa aiba mai multa greutate decat realitatea, bazata pe studii universitare solide la una dintre cele mai prestigioase universitati europene, realitate bazata pe experienta administrativa dobandita ani la rand in aparatul de lucru al Parlamentului European si experienta politica acumulata in organizarea de partid si a campaniei electorale, toate desfasurate in cadrul miscarii liberale.

”Am luat aceasta decizie pentru ca nu-mi doresc ca atacurile la persoana mea sa afecteze echipa din care fac parte. ALDE este continuatorul liberalismului in Romania si reprezinta viitorul intrucat, in ALDE, fiecare membru isi poate construi viitorul. Depinde doar de el acest lucru”, mai declara el.

Tudor Ionescu precizeaza ca renuntarea la functia de viceprimar nu va insemna abandonarea dorintei sale de cetatean care doreste sa vada un Bucuresti mai bun pentru locuitorii sai, de tanar roman care s-a intors in patria sa Romania, pentru a-si aduce modesta contributie la progresul ei.

Citeste si:
Adrian Oros a demisionat din grupul PNL de la Senat. „Cel mai...
Adrian Oros a demisionat din...

”Voi demonstra de ceea ce sunt capabil prin proiectele pe care le voi realiza, iar cei ce doresc sa mi se alature, vor putea sa contribuie la materializarea lor”, incheie el.

Tudor Ionescu este, conform listei de candidati pentru CGMB depuse de ALDE, de profesie economist, in prezent ocupatia sa fiind aceea de manager. El a fost membru PNL si a facut un stagiu la Parlamentul European, la cabinetul lui Cristian Busoi.

Presa a relatat ca Tudor Ionescu ar fi dorit sa candideze si la alegerile locale din 2012, dar scandalul in care a fost implicat in perioada in care era iubitul Oanei Zavoranu i-a afectat cariera politica. In 2011, Tudor Ionescu, cunoscut in lumea mondena sub numele de Tudy, a ajuns pe prima pagina a ziarelor dupa aparitia unei inregistrari video compromitatoare. In 2015 el a reaparut in spatiul public, la emisiunea Ham Talent, unde a participat alaturi de cainele sau, Skip.

Citeste si:
Arafat: Declararea starii de urgenta este menita sa ajute nu sa...
Arafat: "Declararea starii de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.