Politica 8 Iulie 2016 07:40
Presedintele Calin Popescu Tariceanu, trimis in judecata de DNA, joi, pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului in dosarul de retrocedari al printului Paul, a transmis doua reactii dupa acest anunt, total diferite.

In prima, semnata de Tariceanu - presedintele Senatului, acesta are un ton foarte moderat: precizeaza ca nu comenteaza anuntul facut de DNA si subliniaza ca nu are de gand sa faca vreo schimbare in proiectele sale de viitor, relateaza Ziare.com.

"Am luat cunostinta din mediul 'on line' de faptul ca DNA a trimis spre judecare ICCJ dosarul pe care mi l-au instrumentat.

Nu doresc sa fac niciun fel de comentarii pe fondul acuzatiilor construite de anchetatori, procedura isi va urma cursul legal, dar vreau sa-i asigur pe toti cei care sunt interesati de viata politica sau de evolutia mea viitoare ca aceasta imprejurare nu-mi schimba cu nimic pozitia, proiectele de viitor si atitudinea mea constant critica exprimata public", a spus Tariceanu, potrivit unui comunicat trimis de Senatul Romaniei.

La scurt timp, insa, a sosit si un comunicat de la ALDE, al carui copresedinte este Tariceanu. In acesta, fostul premier liberal invoca "forte oculte" si sustine ca el si partidul sau sunt "demonizati la comanda" de catre "divizia de presa controlata de Presedintie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.