Politica 8 Iulie 2016 07:20
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a povestit joi seara cum Tudor Ionescu, cunoscut in lumea mondena drept "Tudy", a ajuns viceprimar al Bucurestiului.

"Probabil ca cei care l-au propus, cei de la ALDE, s-au gandit ca daca dl Cristian Busoi l-a avut consilier la Parlamentul European, inseamna ca e un om de toata isprava. Grupul UNPR - PSD trebuia sa propuna un viceprimar, de asemenea si colegii de la ALDE puteau propune. Si-au asumat aceasta propunere si nu era datoria mea sa intervin, cata vreme asta era intelegerea politica. Cata vreme copresedintii ALDE il sustin pe Ionescu Tudor sa ocupe aceasta functie, isi va continua activitatea. Ramane ca pana la proba contrarie sa i se asigure prezumtia de nevinovatie. Voi fi si eu destul de circumspecta", a spus Firea, joi seara, intr-o emisiune la B1 TV.

Tudy a devenit cunoscut dupa ce a fost facuta publica legatura sa cu Oana Zavoranu, in timp ce artista era casatorita cu Pepe, iar el era stagiar la Parlamentul European, functie din care a demisionat dupa un scandal. In aceeasi perioada, a aparut in presa tabloida in ipostaze indecente, relateaza Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.