Politica 8 Iulie 2016 08:20
Nicusor Dan nu a fost votat in nicio comisie din Consiliul General. Acesta a candidat pentru a face parte din comisiile de Patrimoniu si Utilitati, insa majoritatea PSD-UNPR-ALDE nu l-a votat.

Contactat de HotNews.ro, Nicusor Dan a declarat ca in cele 16 comisii, alcatuite fie din 7, fie din 9 oameni, Uniunea Salvati Bucurestiul trebuia sa aiba 36 de reprezentanti, proportional cu numarul de consilieri, un consilier avand posibilitatea sa faca parte din mai multe comisii. USB insa a obtinut doar 30 de locuri, spune Nicusor Dan.

Acesta spune ca ceea ce s-a intamplat este ilegal, deoarece orice consilier trebuie sa fie prezent macar intr-o comisie si va cere in sedintele urmatoare modificarea componentei comisiilor de specialitate.

Roxana Wring, consilierul USB scos de la Comisia de Cultura, spune ca va participa oricum la sedintele comisiei.

"Este clar ca au ceva cu mine si cu Nicusor pentru ca suntem cunoscuti si avem procese cu primariile. Eu voi participa la lucrarile comisiei de cultura ca observator si in calitatea mea de consilier general", a declarat aceasta pentru HotNews.ro.

Ciprian Ciucu, consilier PNL, spune ca situatia este absurda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.