Politica 7 Iulie 2016 10:45
Prim-ministrul Dacian Ciolos a declarat miercuri ca va participa saptamana viitoare la summitul UE-Asia care va avea loc in Mongolia. In plus, va efectua o vizita in Vietnam undeva va incerca sa dinamizeze relatia economica a acestui stat cu Romania, informeaza mediafax.
''Merg in Asia pentru a participa, impreuna cu alti cativa sefi de stat si de guvern din UE si Asia, la summitul UE-Asia, summit care are loc in fiecare an, alternativ in UE si in Asia, anul acesta e gazduit de Mongolia. O sa avem acolo discutii despre proiecte de cooperare intre Asia si UE. Asia este un continent foarte dinamic din punct de vedere economic. Avem mai multe acorduri de liber schimb care sunt in negociere'', a declarat premierul la TVR1, citata de evz.ro.

De asemenea, Dacian Ciolos se va opri si in Vietnam, scrie hotnews.ro.''Tocmai de aceea am decis ca, in drum spre Ulan Bator sa ma opresc si in Vietnam, unde de foarte multa vreme un prim-ministru al Romaniei sau un sef de stat nu s-a mai oprit. UE negocieza si cu Vietnamul un acord de liber schimb. Am vrea sa dinamizam si acolo relatia, inclusiv economic. O sa merg cu un grup de oameni de afaceri, circa 20, in incercarea de a gasi un potential de cooperare economica'', a detaliat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.