Politica 5 Iulie 2016 18:07
Anuntul premierului a adus prima remaniere a Guvernului Ciolos.

"Dupa o perioada de pregatire, Guvernul intra intr-o etapa noua, aceea a livrarii rezultatelor. Am decis astazi sa operez cateva schimbari in Guvern. (...) Vreau sa multumesc domnilor ministri Adrian Curaj, Dan Costescu, Marius Bostan si Dan Stoenescu.", a declarat premierul la Palatul Victoria.

Adrian Curaj, ministrul Educatiei, este inlocuit de Mircea Dumitru, rectorul Universitatii din Bucuresti, in prima instanta. Premierul mai anunta alte 3 noi schimbari in conferinta de presa.

Maria Ligor, diplomat de cariera, actualul ambasador al Romaniei in Canada il va inlocui pe Dan Stoenescu, ministrul delegat pentru romanii de pretutindeni.

Marius Bostan, ministrul Comunicatiilor, a fost demis si va fi numit un ministru interimar. Dragos Tudorache va asigura interimatul la Ministerul Comunicatiilor, care in acest moment este seful Cancelariei primului-ministru.

La Transporturi se anunta preluarea conducerii de catre un alt tehnocrat. Este vorba desore Sorin Buse, fost director al centrului de dezvoltare Renault. El il va inlocui pe Dan Costescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.