Politica 5 Iulie 2016 07:00
Dan Costescu, ministrul Transporturilor, a declarat ca situatia drumurilor trebuie imbunatatita urgent, iar romanii trebuie sa aleaga mijlocul de transport care li se potriveste cel mai mai bine, transportul cu trenul fiind "un lux".

"Infrastructura rutiera in romania este insuficient dezvoltata si trebuie extinsa cat mai repede. In momentul in care se produce un accident nu se misca nicio masina. Exista niste proceduri. Nu numai ca nu avem infrastrucutura, dar anumiti conducatori auto au o problema de educatie. Banda de urgenta trebuie sa ramana libera pentru a permite echipajelor de urgenta sa intervina", a comentat Dan Costescu, la Realitatea TV.

Intrebat despre varianta calatoriilor cu trenul, ministrul a subliniat, in context, ca "trenul este un lux", iar oamenii platesc mai mult ca sa il aiba, precizeaza Ziare.com.

"Recomandam romanilor sa aleaga mijlocul de transport care li se potriveste cel mai bine. Este normal sa fie mai mare biletul de tren, in toate tarile civilizate este la fel. Trenul este un lux si oamenii platesc mai mult ca sa il aiba. Suntem o tara saraca si trebuie sa pastram limitele, dar va spun ca sunt trenuri care sunt foarte bine puse la punct. Incercati trenurile spre mare si o sa aveti o mare surpriza. Celelalte trenuri nu au obligatia sa aiba aer conditionat. Sunt trenuri de lung parcurs, mediu parcurs si scurt parcurs. Fiecare operator feroviar, daca vrea sa atraga clienti, va oferi aer conditionat", a mai afirmat acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.