Politica 2 Iulie 2016 13:20
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca Gabriel Oprea i-a spus ca in cazul in care UNPR va alege varianta PNL, el va demisiona si va ramane un om de stanga, relateaza mediafax.

"Am avut o discutie cu Gabriel Oprea cu 10-12 zile in urma, la care era si dl. Steriu, iar dl Oprea a spus foarte clar atunci ca daca UNPR se duce catre PNL, el nu poate urma calea si va ramane un om de stanga, un om de onoare", a declarat liderul social democratilor intr-o emisiune Antena 3.

"Dl. Oprea, cu bunele si relele lui, totdeauna a fost om de cuvant si un om care a generat stabilitate in orice relatie de colaborare si parteneriat, un om pe care ne-am bizuit. Mie imi pare rau ca s-a ajuns in situatia asta, dar relatia mea cu el ramane aceeasi", a adaugat Dragnea, citat de hotnews.ro.

Gabriel Oprea a facut vineri un anunt potrivit caruia va demisiona din partidul pe care l-a fondat, mentionand ca va activa ca senator independent pana la finalul acestui mandat, dupa care se va retrage din politica.

Citeste mai mult aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.