Europarlamentarul Monica Macovei a anuntat, pe Facebook, ca M10 are o noua conducere, din care ea nu mai face parte, ea mentionand ca a respectat decizia din 11 iunie prin care a anuntat ca nu va candida. In locul sau, presedintele M10 a devenit Ioana Constantin.

”De astazi, M10 are o noua conducere, aleasa prin vot. Eu nu am candidat pentru nicio functie de conducere, asa cum am anuntat inca din sedinta M10 din 11 iunie 2016 si am transmis pe lista interna a membrilor partidului. Aceasta a fost si ideea atunci cand am decis sa construiesc un partid: sa pun piatra de temelie. Sper ca noua conducere, formata din oameni tineri (in marea lor majoritate), corecti, profesionisti si integri sa faca o politica transparenta care sa inlocuiasca politica blaturilor in care traim de 26 de ani”, a anuntat Monica Macovei, potrivit NEWS.ro.

Adunarea Generala a desemnat-o ca nou lider al formatiunii politice pe Ioana Constantin. ”Noua presedinta M10 are doua licente obtinute in 2012, una de la SNSPA, Facultatea de Management, si a doua de la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, si doua masterate obtinute in 2014 la SNSPA, in Comunicare Brand, Management si Comunicare Corporativa si in Comunicare si relatii publice. Ioana a predat, intre altele, Etica si Responsabilitate Corporativa, Management si Afaceri pe Internet la Facultatea de Management a SNSPA si a lucrat in consiliere si orientare profesionala pentru absolventii care isi incepeau profesiile”, precizeaza Macovei.

Ea sfatuieste noua conducere a partidului sa intre in aliante cu alte partide de dreapta sau de centru-dreapta, inclusiv cu partide locale, pentru a construi un pol al dreptei ”adevarat si curat”. ”Ca membru fondator al M10 si simplu membru de partid, imi doresc ca partidul sa creasca sanatos si sa ajunga in urmatorii ani o forta politica, impreuna cu alte partide politice noi si corecte”, sustine Macovei.

In urma alegerilor locale din 5 iunie, M10 a obtinut peste 30.000 de voturi, aproape 100 de consilieri locali, un primar si alti patru primari au fost alesi cu sustinerea acestei formatiuni politice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.