Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu si deputatul PSD Victor Ponta au avut duminica un schimb dur de replici, pe Facebook.

Disputa a plecat de la declaratia lui Catalin Predoiu potrivit careia nu doar premierul David Cameron ar trebui sa demisioneze in urma iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, ci si presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker ar trebui sa isi asume responsabilitatea si sa urmeze exemplul lui Cameron, scrie mediafax.

Astfel, in urma afirmatiilor liberalului, Victor Ponta l-a ironizat: "Deci Marele PNL (sau "Partidul Lui") a devenit un fel de "Vacanta Mare" din vremurile de demult. Cand esti trist sau ingrijorat de ceva serios (cum ar fi BREXIT) citesti ce spun comicii de la PNL si mai te destinzi putin!
Gorghiu & Predoiu (Dumb and Dumber) sau Gorghiu & Blaga (Stan si Bran) sau Cezar Preda & Ludovic Orban (Pacala si Tandala) - au in oferta orice iti doresti! Presedintele / Premierul / Primarul General "to be elected" Catalin Perdoiu i-a cerut demisia lui Juncker pentru Brexit. Si daca nu intelege Juncker rapid sa se conformeze dl. Predoiu va trece la Tusk, Merkel, Obama etc.! Astept maine reactia tovarasei Gorghiu Dej - presa a inteles gresit sau a manipulat ce a zis Dl. Catalin Perdoiu - era vorba, chiar si pentru Brexit, de demisia lui Ponta! Ati inteles acum?!", a scis duminica deputatul PSD pe Facebook.

Reactia lui Catalin Predoiu nu a intarziat sa apara: "Vad ca Ponta nu-mi da pace, desi eu l-am lasat in plata lui de cand a fost "numit presedinte" al Camerei Deputatilor. Asa ca ma vad nevoit sa-i raspund in singura limba pe care o cunoaste: Ponta, ai facut cafeaua lui Dragnea? I-ai luat tigari de dimineata? Nu uita si pantofii, trebuie sa luceasca! Maine se vede cu premierul. Si stai linistit, nu-ti va mai cere nimeni niciodata demisia, pentru ca ai ajuns ceea ce ai fost de la inceput: un nimeni! Un nimeni ai fost in boschetii Parisului, un nimeni ai fost in gentuta lui SOV, un nimeni ai fost in manejul lui Nastase. Tu ai crezut ca esti ceva la un moment dat, pentru ca n-ai vrut sa vezi ca esti acolo doar pentru ca tata socrul Sarbu a servit candva patria comunista, Nasul Oprea si prietenul Ghita te-au promovat la somatia mentorului vostru din umbra care nu facea deloc politica, iar Cocos ti-a permis sa-i faci pantofii Elenei, care a pus si ea o vorba mai sus. Ponta, lasa-ne si trage capacul tomberonului deasupra capului!", a scris Prim-vicepresedintele PNL tot pe Facebook.

Citeste si:
Mare parte din britanici regretă că au ieșit din UE. Decizia a fost...
Mare parte din britanici...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.