Noul Consiliu Judetean Bihor nu s-a constituit nici sambata, la a doua convocare a prefectului, pentru ca cei 17 consilieri PNL nu au intrat in sala de sedinte.

Ultima convocare anuntata de prefectul Claudiu Pop este pe data de 28 iunie, relateaza HotNews.ro.

Mircea Malan, candidatul PNL la conducerea CJ Bihor, a precizat, sambata, ca liberalii nu s-au prezentat la sedinta de constituire deoarece au decis sa mai acorde "o ultima sansa responsabilitatii si normalitatii in politica", de a reprezenta in CJ cele peste 115.000 de voturi pe care bihorenii le-au acordat PNL.

"Am avut aseara o intalnire cu toti primarii nostri si am fost mandatati sa mergem in aceasta batalie pana la capat, dar sa nu ne vindem sufletul si interesele acestui judet, ale celor care ne-au acordat increderea. Ca urmare, ne vom prezenta marti la sedinta de constituire. Speram ca, pana atunci, ceea ce este normal pentru toata lumea va fi si pentru cei care pot sa constituie o majoritate stabila impreuna cu PNL pentru a dezvolta acest judet", a sustinut Malan.

Cat priveste relatia cu UDMR, Malan a spus ca liberalii "le-au facut o oferta" care sa le permita "celor din UDMR sa mentina legatura institutionala cu electoratul din Oradea, care i-a sanctionat la alegeri".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.