Gabriela Firea a depus, joi seara, juramantul de primar al Capitalei.

Prima femeie Primar General s-a angajat ca va stopa coruptia in institutie si va finaliza lucrarile de investitii, orasul urmand sa infloreasca, "asa cum s-a intamplat in Sectorul 3", administrat de Robert Negoita.

Dupa citirea juramantului, Firea s-a inchinat de trei ori, dupa care si-a pus esarfa tricolora de primar, relateaza ziare.com.

La ceremonie au fost prezenti, printre altii, presedintele PSD, Liviu Dragnea, si cei doi co-presedinti ai ALDE, Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin.

"Va garantez ca suntem la un moment T-zero. De astazi, Bucurestiul incepe un greu, anevoios si sper nu foarte lung proces prin care sa devina cu adevarat o capitala europeana. Am convingerea ca toti bucurestenii vor sustine proiectele pe care eu le voi supune atentiei Consiliului General (...)

Simt o mare responsabilitate, o mare raspundere, dar sunt un om luptator. Astazi voi vorbi mai mult, dar va fi pentru ultima oara, de acum vor vorbi faptele", a declarat noul primar al Capitalei, citata de Agerpres.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.