Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca i-a transmis premierului Dacian Ciolos nemultumirile sale fata de ministrii Justitiei si Agriculturii.

''Vin de la intalnire cu domnul premier Dacian Ciolos. Ne-am vazut la Guvern. Am discutat in primul rand despre nemultumirile mele, si cred ca nu sunt numai ale mele, despre cativa ministri din Cabinet. Decizia este a dumnealui daca ii mentine sau nu, fiecare isi asuma asta. De asemenea, despre prioritatile pe care le are pentru vara-toamna, i-am spus sa ni le trimita si sa ne uitam impreuna pe ele. Cel putin din punctul meu de vedere, daca sunt proiecte care dezvolta Romania, au toata sustinerea, numai sa avem cu cine sa discutam de la Guvern, pentru ca am vazut ca sunt preocupati mai mult de declaratii razboinice decat de a face'', a declarat Dragnea.

Intrebat la ce ministere se refera, el a spus ca la cel al Justitiei si cel al Agriculturii.

''Am inteles ca doamna (Raluca Pruna, ministrul Justitiei - n.r.) este preocupata de tirania Parlamentului. Din cate stiu eu, Parlamentul este pilonul fundamental al democratiei. Or, daca Parlamentul a pus Guvernul, Parlamentul are si dreptul sa voteze si sa adopte hotarari sau legi asa cum le dicteaza constiinta cetatenilor'', a sustinut Dragnea.

Liderul PSD a amintit ca ministrul Raluca Pruna a avut pozitii publice si cu alte ocazii, informeaza Hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.