Liderul USB, Nicusor Dan, a anuntat joi ca demisioneaza din Asociatia Salvati Bucurestiul pentru a nu fi in conflict de interese, avand in vedere ca urmeaza sa ocupe functia de consilier general al Capitalei.

"Incepand de astazi voi fi consilier general. Astazi, dupa opt ani si jumatate, demisionez din Asociatia Salvati Bucurestiul, pentru a nu fi in conflict de interese.

Opt ani si jumatate nu e putin. Aveam proiecte matematice, aveam planuri cu familia, cu prietenii, aveam carti de citit. Toate lasate in asteptare. Nu stiu daca voi ierta, dar sigur nu-i voi uita pe ticalosii care m-au obligat sa-mi neglijez proiectele.

Pe de alta parte, am cunoscut sute de oameni deosebiti cu care am impartasit cauze. A fost o fericire si o onoare sa fim colegi. Uniunea Salvati Romania e cauza cea mai importanta acum. Putem impreuna sa schimbam Romania", a scris Nicusor Dan, pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.